t

dijous, de febrer 10, 2005

el logo! feu-ne un bon us , jajaj fins ara. Posted by Hello

1er Open Concurs de Cartells per la festa dels 22 anys del Miki al sis 5 vuit !

Hola de nou gent!Weno primer de tot recordar a la penya que aquest dissabte 12, sisi demà passat, hi ha la festa del polifacètic (en el millorissim sentit de la praula) PAU ! El cartell ha estat molt currat per cert, m'encanta. Doncs si, se'm ha acudit (nose si s'escriu així pero weno no queda malament) doncs això, que s'em ha acudit (jaja ara ho he escrit diferent així alguna de les dues estara be) doncs que he tingut la super mega ultra guay idea de fer un cuncurs freaky de cartells per la meva festa del dia 19 al local !
Només dir-vos que el concurs és obert a tothom, teòrics dissenyadors i aficionats. El text que hi hauria d'anar és: festa nobrain o miki o miquel o mcbrain o algo aixi. Tambe pot anar acompanyat d'alguna referencia a l'escola Groc, que és on teòricament vaig i estudio.El dia seria una mica el 19 dissabte de febrer de 2005. La hora poseu les 23:00 que queda be sempre, i el lloc ja el sabeu tots. El logo del sis 5 vuit el penjare al blog aquest mateix i l'agafeu d'aki o algo.
Weno ara ve lo important: el premi! el premi ? uff encara nose però algo pensare, ja us informare per aqui mateix.
El jurat estarà format per ... per mi, si per mi pq es la meva festa joder ! jaja, no home, farem una votacio virtual (uff sona molt friki) si una votacio per aki mateix. Mes endavant explicare com (m'ho e de pensar tot joder...)
Weno ara acabo, uff vaya rollo e fotut! espero q hagueu llegit tot i entès tot ja que esta clar que el meu fort no es escriure.. per cert.. quin seria el meu fort? tinc algun? weno aixo el dia de la festa m'ho direu.
Res mes ara si que acabo crec q no em deixo res!

PD: jo tambe fare el meu propi cartell a veure si m'agrada.
PD2: us estimo i ho sabeu
PD3: teoricament punxara "amb plats technics" un amic de classe anomenat DJ hen'ree (tambe podeu adjuntarho al cartell, ono)
PD4: crec q ja cansen tantes postdates
PD4.1: el premi ja m'ho pensare però sera algo macu
PD5: ara ja prou. Animeu-vos i participeu, es gratis !
PD6: la mida no la he posat! obviament DIN a3

miki

dimarts, de febrer 08, 2005

ei! dissabte destroyer's 24 globel party al 658 ! PD: sembla que l'andreu s'anima a fer cartells, ja era hora ! Per cert el xaval en sap un rato de fer-ne, en podria fer mes sovint.Fins ara.

diumenge, de febrer 06, 2005

Crisi

EP! poca cosa a comentar del super-cap de setmana. Nomes dir que crec q ha sigut la ultima lanparty vist el exit. També crec q falten molts mesos pq es torni a fer un partit de futbol sala o futbol 7. Pels que no teniu la culpa ho sento, però un s'ha cansat de fer el primo. El que esta clar es que esta xungu que canviin les coses pel que veig. Res mes. Ens veiem.