t

dimarts, de febrer 07, 2006

Copien en català el portal del milió de dòlars

Masquepixels és la versió íntegrament en català del portal Million Dollar Homepage, que oferia espai a les empreses perquè s'hi anunciessin a raó d'un dòlar el píxel. El seu promotor és David Camuñas, membre del col·lectiu Webmàster Independents en Català de Cultura i d'Àmbits Cívics (WICCAC), i també es troba disponible en castellà. En el cas d'aquest portal, el preu del píxel és d'un euro, i el seu promotor en fa publicitat a través de canals RSS. Com a principal novetat respecte a la pionera versió anglesa, ha habilitat un apartat exclusiu per a webs de temàtica per a adults.

PD: la pua es que el mínim son 10 * 10 píxels, o sigui 100 €. Llàstima pq sinó ja hagues comprat un píxel per al sis5vuit.

1 Comentaris:

At 4:48 a. m., Anonymous David va dir...

Hola,

Si vols complir amb allò de "sinó ja hagues comprat un píxel per al sis5vuit", ara ho pots fer, perquè MASquePIXELS ja accepta la compra de píxels solts :).

Si mires la "zona verda" que hi ha a la primera línia de la portada de la web veuràs que te un píxel pintat de negre amb un enllaç a la teva web. Si t'agrada, compra un píxel com dèies que faries i acabo de posar la publicitat allà on toca ;).


Salut i gràcies pel teu post!!PD: em dic David Comuñas, no "Camuñas", agrairia que ho canvièsis.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home