t

dimarts, de febrer 28, 2006

Ja li fan el llit a Fernando Martín

El nou president del Real Madrid, Fernando Martín, no ho tindrà fàcil per esgotar el mandat de la junta directiva, que finalitza el juny del 2008. Dintre del mateix consell directiu del Real Madrid, Martín ja té una forta oposició.
A la reunió extraordinària de la junta directiva en què es va fer efectiva la renúncia de Florentino Pérez, hi faltaven tres vicepresidents, Juan Abelló, Fernández Tapias i Luis del Rivero. Només hi havia un vicepresident, Emilio Butragueño.

Fernández Tapias ja ha desmentit Florentino Pérez, que en el seu comiat va assegurar que la junta esgotaria el mandat, i ha demanat públicament que es convoquin noves eleccions.
Si dintre de la junta madridista hi ha un sector que demana eleccions, Butragueño se sent traït per Pérez, perquè aquest va preferir nomenar president Martín, un vocal de la junta, en lloc d'ell. En els darrers mesos Pérez havia perdut tota la confiança en Butragueño.

A tot això, Martín, que està en una posició molt complicada, no s'atreveix a fer declaracions públiques fins que sàpiga exactament com respiren tots els seus companys de junta.

via infoesports.com