t

dimecres, de gener 04, 2006

http://www.flag-game.com/

Si quieres comprobar cómo andas de conocimientos acerca de las banderas del mundo, Flag Game es una forma ideal de terminar completamente humillado.

Tienes diez minutos para acertar las banderas de quince países y puedes ir usando pistas para avanzar, pero cada una de ellas te quita puntos; también tienes la opción de rendirte y de pasar al siguiente país, pero por supuesto eso también te quita puntos.

La puntuación máxima es de 3.500 puntos, y me juego algo a que más de uno terminará con una puntuación negativa.

via Microsiervos

dimarts, de gener 03, 2006

El Barça juga aquest vespre a Zamora sense l'equip de gala el primer partit del 200


El primer partit del Barça del 2006 serà de Copa del Rei i a Zamora, aquest vespre a partir de dos quarts de nou. Rijkaard no s'ha endut l'equip de gala per a l'anada dels vuitens de final d'aquesta competició i ha deixat a Barcelona Ronaldinho, Deco, Eto'o, Edmílson, Motta, Larsson i els argentins Leo Messi i Maxi López. El tècnic ha convocat tres jugadors del filial: el defensa Rodri, el migcampista Jordi Gómez i el davanter Cristian. A més, podria reaparèixer l'holandès Mark van Bommel, que ja ha superat del tot la seva lesió.
Els cracs s'han quedat, però Rijkaard ja ha pogut recuperar Mark van Bommel -que es va lesionar el 8 de novembre- i també s'ha endut tres futbolistes del filial: el defensa Rodri, el davanter Cristian i el migcampista Jordi Gómez.

La foto del dia


Didier Drogba, del Chelsea, i Christian Dailly, del West Ham, lluiten per una pilota.